Despre Noi

EXA BROKER DE ASIGURARE SRL este rezultatul a 14 de ani de experienta in domeniul asigurarilor si s-a constituit ca raspuns la cerintele generate de dezvoltarea rapida a companiilor care solicita un partener de incredere, loial si  bun profesionist capabil sa acorde sprijin in evaluarea si asigurarea riscurilor.


Stabilirea unui parteneriat cu EXA Broker de Asigurare aduce un plus de siguranta companiilor, elimina timpul pierdut in identificarea celei mai bune oferte, inlatura stresul “dosarelor de dauna”,  asigura o informare permanenta asupra celor  mai noi produse aparute pe piata asigurarilor si asupra tuturor reglementarilor legale din domeniul asigurarilor.

 

Profesionalismul si increderea sunt factori de o importanta deosebita pentru noi. Firme de renume din industrie si comert, de marimi diferite ne-au acordat increderea lor de mai bine de 14 ani. Acest element este vital pe o piata in care companiile sunt expuse unei concurente acerbe si la riscuri diverse. Alegerea celei mai bune asigurari care sa diminueze riscurile dar sa se incadreze si in niste costuri rezonabilile poate fi la un moment dat o sarcina destul de dificila.

 

Astfel, cea mai buna modalitate prin care se poate evita un astfel de moment este alegerea EXA BROKER DE ASIGURARE, un broker deschis la cererile si nevoile reale ale clientilor pe care ii reprezinta.

Exa Broker de Asigurare este membru UNSICAR (Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta în Asigurari) si este autorizata de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor conform legislatiei în vigoare.